Resultat

Publicerat den i Tävling

Helt slut!
Var hemma och klara vid kl 13, och då lade jag mig i soffan, för då var jag verkligen helt slut! Somnade en stund också, men har kollat på tv mest. Nu känner jag mig lite piggare, så här kommer en liten sammanfattning:

Hon var helt okej på framridningen, inte lika lyhörd som jag hade önskat och hade inte samma fina energi som hon haft de senaste dagarna. Red mest för att lösgjöra henne och mjuka upp. Var faktiskt inte alls blött på banorna, men däremot var det väldigt tungt på framridningen och endast 20x40 bana, så det blev ganska trångt på framridningen. Vilket gjorde att jag inte kunde rida på ordentligt och aktivera henne. 
Så på banan var hon helt kola-seg i fötterna i traven, vilket gjorde att hon blev lång, öppen och låg. Jag fick kämpa varje steg med att rida och verkligen försöka sätta tryck i henne, men det var typ lönlöst vid detta laget. MEN, förutom ett uselt tempo i travprogrammet, som förstörde mellantraven, skänkelvikningarna och volterna, så var galoppen och övergångarna super! Gjorde inte en miss, förutom det taskiga tempot och formen i traven då. Så det är jag väldigt nöjd över. Jag startade ju bara en LA:3 och det var den lägsta klassen för dagen, vilket innebar att vissa som jag tävlade mot skulle starta en högre klass också, så konkurensen var ganska hög. 
Resultatet blev i alla fall 62,58%, vilket ändå var godkännt och då domaren låg lite lågt, så hamnade jag 2 poäng från placering, 5a av 3 placerade, så det var väldigt jämnt till toppen. 

Så himla tråkigt att vi inte fick visa upp den trav och explosivitet som vi haft på senaste träningarna, hade hon varit lika fin som på senaste träningen, hade vi nog vunnit. Men det är bara att ladda om, har en till tävling 14e oktober, så då får vi visa vad vi kan då istället!

Här kommer en bild från framridningen:
BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se