Tävlingsdags igen!

Publicerat den i Allmänt, Peach

Hallå!
 
Idag gick jag in i tdb av en slump för att kolla om det fanns några intressanta tävlingar kvar i år, och fick då se att det fanns en i Eskilstuna imorgon. Emelie satt bredvid och tyckte att jag absolut skulle anmäla mig, så då blev det så. Det var inte alls planerat, men Peach har varit himla fin på sista tiden, så varför inte? Jag tog en LA:4a bara, men efter vårt långa uppehåll så känns det ganska lagom. 
Jag red igenom programmet idag och Peach var himla trevlig, så imorgon gäller det bara att hitta känsla och flyt och få det att fungera på banan också. Det ska iaf bli väldigt roligt att komma iväg!
 
Annars så har vi ganska fullt upp med kattungarna just nu. De är överallt och fulla av energi. Man får passa dem så att de inte biter på sladdar till exempel, och jag vet inte hur mycket av mina dagar som går åt att räkna till fem. Ikväll när vi skulle lägga oss till exempel räknade vi bara till tre, då det visade sig att två av ungarna var borta. Ena kom fram under soffan efter en stund, men den röda lilla tjejen var helt borta. Vi letade överallt, men fick till slut vända upp och ner på hela soffan, och då menar jag bokstavligt talat. Och där låg hon och sov, inne i soffan på en liten kant som stack ut. Nu har vi i alla fall tejpat för kartong på undersidan av soffan så att inga fler ungar tappas bort. Men det skulle ju inte göra något om de blev lite större. Hur som helst är de iaf supersöta just nu! 
 
Bild av Emelie J.
 
 
BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se