London, frieri och hemma igen

Publicerat den i Allmänt

Hallå!
Natten till onsdagen bar det av mot Skavsta flygplats för vår resa till London. Väldigt tidigt, men vi åt frukost på flygplatsen och sedan klev vi på planet. Måste erkänna att jag var lite nervös över att flyga, efter att inte ha gjort det på 3 år, men jag tycker ändå att det gick väldigt bra. I alla fall för min del. Stackars Emelie blev åksjuk precis innan landningen och det blev svårt att fokusera på någonting annat än att ta hand om henne. Väl på marken igen blev det dock inte bättre, utan vi fick ta det lugnt en stund innan vi lyckades hitta till tåget som skulle ta oss in till London. 
Vi hade i alla fall en väldigt vacker soluppgång under flygturen och det var svårt att inte sitta och stirra ut genom fönstret.
 
Framme i London tog vi en lång promenad genom staden för att gå till hotellet, som verkligen var otroligt fancy. Kändes nästan som om vi inte hörde hemma där, men alltid lika roligt att få lyxa till det lite. Från hotellrummet hade vi direkt utsikt över Westminster bridge och Big Ben, vilket bara det var helt otroligt!
 
På kvällen tog vi en promenad till och passade på att fotografera lite. Denna vackra bild har Emelie tagit, precis utanför lobbyn till hotellet. 
 
Att vakna upp första morgonen i London var en speciell känsla, speciellt eftersom jag hade någonting stort planerat. Jag och Emelie har på senaste tiden börjat prata förlovning och lite i de banorna, och jag tänkte "vad vore ett bättre tillfälle att fråga än i London?". Så jag beställde ringar som jag gömde i resväskan och sedan var det bara att fråga - och hon sa ja ♥
 
Resterande tid i London spenderades med shopping på Oxford street, besök på Madame Tussauds och London Sea life Aquarium. Vi lyckades även hamna på en arcade, där vi spelade bort alla våra pence, men good riddens säger jag, för usch vad mycket mynt och växel de har! Penny, two pence, five pence, ten pence, twenty pence, fifty pence, one pound och two pounds, ALLA i mynt! Skramlade ganska rejält i plånboken efter fyra dagar kan jag säga.
Resan hemåt gick lite bättre, tack vare åksjuketabletter och armband mot illamående. Tror dock att det dröjer lite innan vi väljer flyg igen. Men vi har i alla fall haft väldigt trevligt, även om det alltid är lite skönt att få komma hem igen, till sin egen säng och till alla djuren som man såklart saknat. 
BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se