Ridningen igår!

Publicerat den i Stallet

Som sagt, så red jag i ridhuset igår!

Jag red även med kandaret, och jag tyckte att det gick lite bättre den här gången. Jag vågade rida på lite mer, och fick en bättre känsla, men det är fortfarande lite omständigt med alla tyglar... Jag tycker även att hon nyper in näsan lite ibland och blir lite låg, trots att jag knappt håller i stången, men det gäller väl att jag rider på och får upp henne lite, precis som när jag har tränset.

För övrigt var hon riktigt fin! Härlig energi, och en otrolig arbetsmoral, som vanligt! Hon gör verkligen allt för ryttaren, och ger verkligen 110% hela tiden. Igår provade vi även att samla traven och till och med trampa lite, vilket gick väldigt bra. Gjorde bara lite grann, men Peach verkade fatta på en gång, även om hon blev lite fundersam om hon gjorde rätt, men vi fick faktiskt till några riktiga tramp. Och dessutom hade hon en väldigt fin ökad trav igår, där jag även kunde sitta kvar i sadeln och följa med ordentligt. 

Allt som allt var det ett riktigt roligt pass, och jättekul att själv få rida efter en hel helg utan mitt hjärta! Abstinensen sätter verkligen in när man får se andra rida, utan att själv få rida. 

Några bilder från igår, men de blev ganska suddiga:
 
 
 
BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se