Första gången på 5 år

Publicerat den i Allmänt, Wilma

Skulle som sagt rida Peach igår. Men det blev lite ändrade planer!
Det var ju så himla varmt och kvavt ute, dessutom mullrade åskan fortfarande lite i bakgrunden, så Peach fick vila en dag till. Men det visade sig att jag inte kunde hålla mig borta från hästryggen i alla fall. Och det slutade med att jag red den lilla vita!

Wilma var lite orolig i stallet, men hon var ensam inne, och hästarna ute var lite oroliga över åskan. Men det var inga problem. Sen sadlade jag och tränsade, och sen hoppade jag upp på min lilla vita, för första gången sedan hösten 2009. Och känslan var helt underbar! Lilla Wilma. Det kändes helt rätt helt enkelt. 
Vi skrittade ut, Wilma var dock lite orolig, men hon är ju så himla enkel, så det var aldrig några problem. Mamma har ju skrittat henne i två dagar nu, så jag kortade tyglarna och provade trava lite på henne, och sedan kunde jag faktiskt inte hålla mig från att galoppera lite! Bara ca 20 meter, men oj vad roligt det var! Lilla ponnyskrutt! Ser fram emot när hon är helt igång och man bara kan rida ut och busa järnet! 
När vi hade kommit tillbaka red jag ca 5-10 min i skritt på banan och bara kände lite på henne, och hon var inte alls lika stel som jag trodde. Får se hur stel Peach kommer vara när jag rider igång henne. Men ska bli så himla roligt att rida igång med båda hästarna nu. 

BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se