Nya bågar

Publicerat den i Allmänt

Idag har jag haft en lite klantig dag. Sov väldigt dåligt under natten, vet inte om det har något att göra med saken. Men tappade hårborsten två gånger, varav andra gången landade den rätt på foten, precis ovanför stortån. Jag har ingen vanlig plastborste heller, utan den är hård som satan och gör jäkligt ont att tappa på foten. Var nära på att bränna mig i nacken med plattången, men lyckades nätt och jämt hinna undan utan att större skada var skedd. När jag hade plattat klart håret lyckades jag knacka i nerven i armbågen rätt i handfatet. Gjorde så ont att det svartnade för ögonen och jag började må illa, sen dess har nerven i armbågen varit svullen och öm hela dagen...

Men lyckades till slut komma iväg till stan utan att ha ihjäl mig, gick till Specsavers och provade lite bågar. Snacka om beslutsångest, men till slut fastnade jag för två stycken bågar, som jag inte kunde välja mellan, så tog båda! 
Ett par rundare och ett par kantiga, båda var ganska stora och valde två stycken med lite färg den här gången. Hade kanske varit ännu fräckare med lite större, men mina tjocka glas förhindrar mig från att välja större bågar. Fick bli två plastbågar, tycker pilotglasögen är väldigt snygga annars och passar på mig, men de är för klena för mina glas. 
Känner ändå att jag är nöjd med mina val, nu får jag bara vänta två veckor innan jag får hem dem. 

BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se