Bus i snön!

Publicerat den i Peach, Ridning

Idag hade jag ju bestämt mig för att rida ut, och trots att det snöade och var kramsnö på marken så gav vi oss ut.
Peach har ju snösulor och broddar, så jag var inte så orolig för styltor eller att hon skulle halka. Dessutom är det bara bra om hon får jobba på lite och lyfta på benen i djup snö. Hon har ju haft sådan energi, så hon behövde nog göra av med lite överskott. 
Vi hade både mamma och hunden med oss, och sedan red vi bort till gärdet, då underlaget brukar vara bra där när det är snö. Peach tyckte det var superkul att få rida ut på gärdet. Hon är ju van med att rida där lite då och då, och av någon anledning är hon mycket lugnare där än på vägen 50 meter bort. Men jag tror att Peach vet att det är "jobb" som gäller där, och då helt plötsligt finns inte så mycket att vara rädd för. Så där går det faktiskt jättebra att rida, även när jag är själv med henne. 
Peach både travade och galopperade, och i galoppen släppte jag även ut henne och drev på, just för att hon skulle få jobba lite. Hon uppskattade verkligen dagens ridpass och tyckte det var superkul att busa lite. När vi galopperade på tog hon i med hela kroppen och verkligen sög tag framåt och man märkte verkligen att hon uppskattade det!

Mamma var med och tog lite bilder, här är en av dem, resten kommer någon annan dag!

 
BLOGGDESIGN | JOHANNAEWA.se